Megbízhatóság
teljeskörű
Elhivatottság
Maximális
Pontosság
Mindenkor
Ajánlatkérés

Rólunk

Ismerje meg még jobban cégünket!

Böröcz Generál Kft.

Cégünk 2018-ban alakult, 100 százalékban magyar, magántulajdonban lévő mikro-vállalkozásként. Az alapításkor leszögezett alapelveinknek megfelelően, azt tűztük ki célul, hogy hazánkban saját erőnkből sikereket érjünk el az építőiparban, a projektszemléletű vállalkozásra és a céltudatosságra törekedve.

Filozófiánk

Fő csapásirányunknak az építési projektek teljes körű lebonyolítását jelöltük meg. Beruházók és generálkivitelezők kezei alá dolgozva olyan lebonyolítási rendszer kialakítása a célunk, melyben, mint vállalkozó, és mint megrendelő ugyanazzal a mentalitással és korrektséggel álljunk az elvégzendő munka és az annak kivitelezésében dolgozó élőerő elé, hogy az mind pénzügyi, mind műszaki téren megfelelő és hosszútávon mindkét fél számára gyümölcsöző, eredményes üzleti kapcsolat kialakítását segítse elő.

Projektelőkészítés - vállalás tervezés

Szolgáltatásunk komplett és professzionális projektelőkészítést tartalmaz, a mennyiségellenőrzéstől az árképzésig.

Műszaki rajz szolgáltatások

Szolgáltatásunk tartalmazza például építészeti engedélyezési tervek kiviteli szinten történő feldolgozása, vagy vázlatok alapján történő komplett tervdokumentáció elkészítését.

Lakóházak tervezése és kivitelezése

Szolgáltatásunk tartalmazza lakóépületek és lakóparkok komplett generál tervezési, engedélyeztetési és kivitelezési feladatainak elvégzését.

Ipari létesítmények tervezése és kivitelezése

Környezettudatos létesítményeket tervezünk és építünk, a legmodernebb technológiákkal, alapozástól a gépészetig

Munkahelyi Statisztika

Néhány érdekes statisztikai adat cégünkről

0+
Elégedett ügyfél
0+
Projekt
0
Ledolgozott óra
0+
Elfogyasztott kávé